In een spannende thuiswedstrijd werd zaterdag terecht met 5-4 gewonnen.
De dag begon al goed met het uitreiken van de nieuwe shirts door sponsor  Paviljoen PUUR. Nadat vorig jaar het team in inlooptruien gestoken was, kreeg het nu een vervolg met shirts! Met voor de supporters de spelersnamen op de rug. SUPER!!
Nadat een aantal vrijwilligers de velden klaar had gezet kon aanvoerder Job beginnen met de warming up. De spelers waren gretig en er werd meteen goed ingeschoten op keeper Finn.
Spelbegeleider Dave liet de wedstrijd stipt om 8:45 beginnen en leidde de wedstrijd zeer strak, met genoeg ruimte voor de spelers om lekker te voetballen. Al na een minuut lag de bal in het net! 1-0 voor. Lekker beginnen is dat. Na de goal bleef JO9-5 goed spelen, er werd overgetikt, spelers verdeelden zich over het veld, en zo pakten Jip en Bjorn veel ballen af van Westfriezen. Ook Ryan liet van zich spreken, door een mooie voorzet van links kon Milan een goal maken. Aan de andere kant moest Finn een paar keer duiken naar de bal, hij hield bijna alle ballen er uit, soms met hulp van zijn ijzersterke verdediging Jordy en Job.  En zijn verre uittrappen zorgden meteen voor kansen aan de andere kant.
De tweede helft nam Jordy het nieuwe keeperstenue over van Finn en ook hij stond zijn mannetje. JO9-5 ging verder waar het gebleven was, met overspelen (uit elkaar!) en soms ook ballen naar voren vielen er genoeg goals, waaronder een mooie van Fayancio, waardoor de overwinning een feit was! Goed om te zien dat er elke week meer besef komt hoe je het beste uit het kleinere veld kunt halen. Ryan en Job dribbelden de bal goed in waardoor we meteen kansen kregen, en als de tegenstander een uitbal had werd er goed op verdedigd zodat niet direct geschoten kon worden. klasse!
hopelijk krijgen we meer van dit soort wedstrijden met gelijkwaardige tegenstanders.
Tot zaterdag bij Blokkers JO9-5! Coach Adriaan

| | | | Home – Paviljoen Puur, een unieke locatie
Paviljoen Puur, een eco-chique evenementenlocatie bij Fort Diemerdam. Bij Paviljoen Puur ben je zeker van een on… |
|
|