Zoals iedereen wel heeft vernomen is de gemeente gestart met de renovatie van ons A veld. De (heilige) grond, die nu wordt afgegraven, wordt gebruikt om de velden van de omliggende sportvelden te verhogen. Always Forward is blij dat deze gezegende grond een mooie bestemming krijgt bij een van onze collega voetbal verenigingen.
De leden aantallen zullen zeker stijgen bij deze verenigingen. Ook omdat de meeste talentvolle voetballers die uit de dorpen en steden rondom Hoorn komen veelal katholiek zijn opgevoed. Zij zullen deze actie zeer waarderen.
Wat wel vreemd is, dat bij voorinspectie van ons A veld bleek, dat de middenstip was verdwenen. De vraag is: Wie heeft dit prachtige stukje grond meegenomen ?
Was het onze Jan Jaap Schaper die zijn (voorlopig) laatste wedstrijd op ons prachtige A veld speelde ? Of Trainer Rob van de Werff als aandenken ? Of een van de omliggende verenigingen die bang zijn dat we de middenstip niet zouden meeleveren ? Of Jos Bouwhuis om zijn tuin op te hogen o.i.d. ? Of Hsv Sport inzake een gegarandeerd stukje goed grasveld ?
Wie komt er met de gouden tip??
vr/gr De grassmaster